Halloweenfestival Cocô Locô trekt naar het Sportpaleis

Na 2 succesvolle edities op de Antwerpse Waagnatie én een coronapauze, zou het volgende Cocô Locô Halloweenfestival op zondag 31 oktober 2021 normaal gezien plaatsvinden in de Lotto Arena. “Dat was het plan, maar door de grote belangstelling en interesse, slaan we die doortocht over en verhuizen we ineens naar het Antwerpse Sportpaleis”, klinkt het enthousiast bij de organiserende HAP Group. In 3 jaar tijd, met jaarlijks duizenden bezoekers, groeide Cocô Locô in een recordtempo uit tot ‘Het grootste Halloweenfestival van België’. Het door het publiek met complimenten overladen ‘Cirque du Soleil van Halloween’ steekt met het aantrekken van artistiek directrice Florence Agrati dit jaar nog een stevig tandje bij: “Voor de Sportpaleis-editie rollen we de rode loper uit voor indrukwekkende circusartiesten, acrobaten, luchtdansers, acteurs en actrices waarmee we samenwerken. Je hebt straks ogen te kort als je kijkt naar de creaties van 25 handgeschilderde kostuums, die door ons team werden bedacht en ontwikkeld.” Wie op zondag 31 oktober 2021 nog te gast wil zijn op Cocô Locô, het meest stijlvolle Dia De Los Muertos, krijgt door de verhuis naar het Antwerpse Sportpaleis nog een extra kans. Tickets en info: www.cocoloco-festival.be

Foto: House of Entertainment / Cocô Locô

Geef een reactie