De musicalproducties van Judas TheaterProducties gaan naar het buitenland

Tijdens de première van Ganesha – Een perfecte god raakte bekend dat Judas TheaterProducties internationale plannen heeft.

GANESHA – EEN PERFECTE GOD GAAT BINNENKORT NAAR NEDERLAND – met Pia Douwes – Marleen van der Loo en Ara Halici.

Op 15 februari 2022 gaat een Nederlandse versie van “Ganesha – Een perfecte god” in première in de Rijswijkse Schouwburg. Producent Stichting Theater (NL) zorgt voor een topcast met onder andere Pia Douwes, Marleen van der Loo en Ara Halici in de hoofdrollen. Martin Michel zal ook de Nederlandse versie regisseren, die gebaseerd is op de herneming van Judas TheaterProducties. 
https://ganesha-musical.nl

JUDAS THEATERPRODUCTIES HEEFT NOG MEER INTERNATIONALE PLANNEN
In oktober 2022 gaat de musical “Goodbye, Norma Jeane” in première in Duitsland. In het Theater für Niedersachsen in Hildesheim zal de allereerste Duitstalige versie van deze felgesmaakte musical te zien zijn. Vanaf 2023 volgen er nog meerdere Duitse versies van “Goodbye, Norma Jeane” en “De Rozenoorlog”.

Foto: Judas TheaterProducties

Geef een reactie