De Magic Mellow van Konoba

Konoba brengt vandaag zijn gloednieuwe single ‘Magic Mellow’ uit. Hij keert op de track terug naar de donkere, melodieuze sound die voor zijn doorbraak heeft gezorgd. ‘Magic Mellow’ is een catchy track vol pop-elementen die vermengd zijn met trap beats en psychedelische geluiden. De videoclip is een vervolg op vorige single ‘There’s Always Something Wrong’, waarin Konoba opgesloten zat in een klein kamertje in de jaren ’70. Deze keer wordt hij wakker in dezelfde kamer, maar alles is nu veranderd. De kleuren en vormen bewegen zich in een soort psychedelische dans die hem lijkt te fascineren en verblinden.

Over Konoba:

Na 5 jaar muziek en muziekproductie te hebben gestudeerd in Engeland, keerde Raphael Esterhazy terug naar België en lanceerde hij zijn soloproject, Konoba. In 2017 bracht hij zijn eerste album ‘Smoke & Mirrors’ uit en eerste single ‘On Our Knees’ haalde heel wat hitlijsten en werd meer dan 60 miljoen keer gestreamd. Daarna volgde een uitverkochte tournee en verschillende grote optredens in België (Ancienne Belgique, Cirque Royal, BSF, Francofolies de Spa, Ronquières,…) 

In 2018 slaat Konoba de handen ineen met Belgische producer R.O voor een bijzonder project: ‘Project 10′. Samen reizen ze 10 maanden door 10 verschillende landen om 10 nieuwe tracks te maken. Op het album ’10’, dat in mei 2019 uitkwam, staan krachtige tracks als ‘Roll The Dice’ en ‘I Could Be’, maar ook zachtere en melodieuzere nummers als ‘Colder’, ‘Too Much Too Soon’ en ‘Till We Get There’. 

Een grote internationale tournee volgt, die helaas onderbroken werd door de Coronacrisis in maart 2020. Konoba maakte vervolgens gebruik van deze uitzo

Een uitzonderlijke situatie om nieuwe muziek te componeren en hij bereidt zich nu voor om vol energie terug te komen met een nieuw soloalbum dat begin 2022 uitkomt. Op 28 april zal hij dit nieuwe album live voorstellen in de Ancienne Belgique. Tickets voor deze show zijn HIER verkrijgbaar. 

Foto: Emilie VM

Geef een reactie