2 Vlaamse artiesten op I love the 90’s

Op zaterdag 16 oktober 2021 kan je in de Hasseltse Trixxo Arena op Park H opnieuw terecht voor ‘I love the 90’s – The party’. Blikvangers op de muzikale hoogmis van de jaren negentig zijn ondermeer Fiocco (‘Afflito’), dat na 21 jaar in originele bezetting opnieuw samenkomt, de Britse boyband East 17 (‘It’s Allright’), Culture Beat (‘Mr. Vain’) en Corona (‘The Rythm of The Night’). Nieuw dit jaar én voor het eerst in de festivalgeschiedenis, zijn de 2 verrassende Vlaamse topartiesten die straks op ‘één van de grootste 90’s indoor-party’s van Europa’ hun opwachting maken. “Als we kijken naar het onverwacht grote succes dat de ‘Tien om te Zien’-revival de voorbije zomermaanden teweeg bracht, dan weten we bij voorbaat dat ons publiek deze verrassingen gaat appreciëren”, zegt Kris Bloemen namens organisator House of Entertainment. 

Een luidkeels aangemoedigde gitaarsolo of een Nathalie Meskens die als onverwachte gaste met een stevige 90’s hitmedley haar opwachting maakte, dat hebben we de voorbije jaren wel al eens meegemaakt op het podium van ‘I love the 90’s – The party’. Dit jaar gaat organisator House of Entertainment nog een creatief stapje verder, want op zaterdag 16 oktober worden er 2 Vlaamse topartiesten voor de leeuwen gegooid, met enkel hun grootste hits uit de jaren negentig. “Het leuke aan een cadeautje is de spanning en het raden naar de inhoud. Wat zit er onder de verpakking. Dat gevoel gaan we nog even vasthouden tot half oktober. Iedereen heeft zwijgplicht (lacht), maar het gaat de moeite zijn. Beiden zingen in het Nederlands, wat inderdaad een primeur is voor ‘I love the 90’s – The party’. Hiermee spelen we inderdaad in op het onverwacht grote, nostalgische succes van ‘Tien om te Zien’, dat de voorbije zomermaanden een absolute voltreffer was, met vele duizenden bezoekers op het strand van Middelkerke die er hun favoriete artiesten kwamen aanmoedigen. Het is in die vijver van populaire, Vlaams-Nederlandstalige artiesten dat we twee topnamen hebben opgevist, die zonder meer een verrijking zijn voor onze affiche. Voor de Nederlanders en de dit jaar beperkte delegatie internationale bezoekers, zal het even wennen worden wanneer iedereen straks luidkeels meezingt wanneer zij op het podium verschijnen. Hoe dan ook worden dat twee bijzondere, extra sleutelmomenten in de show”, zegt Kris Bloemen. 

‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021 in de Trixxo Arena op Park H in Hasselt, met optredens van o.a. Corona, East 17, Fiocco, Bonzai All Stars, Furax, Twenty 4 Seven, Alice DJ, 2 Brothers on the 4the Floor, D-Devils, Culture Beat, Q-dj’s Maarten & Dorothee, resident-DJ Ward en de verrassende optredens van 2 Vlaamse topartiesten. Vanaf 41,90 eur (inclusief reservatiefee) heb je al een ticket. Er zijn speciale formules voor groepen en vips. Tickets en info vind je op www.ilovethe90s.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie