Suzan & Freek dromen in kleur

Op 29 oktober verschijnt Dromen In Kleur, het tweede album van Suzan & Freek.
Op het album staan onder meer de singles Weg Van Jou en De Overkant, waarvoor het duo afgelopen maandag een Buma Award ontving, Goud en de huidige single Onderweg Naar Later.

 
Dromen In Kleur is de opvolger van Gedeeld Door Ons, het platina debuutalbum van Suzan & Freek uit 2019 dat verleden jaar werd bekroond met een Edison in de categorie Nederlandstalig. 
 
Over Dromen In Kleur zeggen Suzan & Freek:
‘‘Als je het kunt dromen, kun je het ook doen’. Een tegeltjeswijsheid van jewelste, maar wel één die klopt, als je het ons vraagt. Alles begint namelijk met die ene droom. Het was onze droom om muziek te maken en op te treden voor zalen gevuld met mensen die onze liedjes meezingen. De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier gewerkt aan ons tweede album: Dromen In Kleur. We kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe liedjes met iedereen te delen!”
 
Op Dromen In Kleur staan de eerder uitgebrachte singles Weg Van JouDe Overkant en Goud en hun meest recente single Onderweg Naar Later. Voor Weg Van Jou en De Overkant mochten Suzan & Freek afgelopen maandag een Buma Award in ontvangst nemen. Weg Van JouDe Overkant en Goud hebben de platina status behaald, terwijl het in juli verschenen Onderweg Naar Later goud is geworden. 
 
Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november geven Suzan & Freek twee shows in België, om op dinsdag 9 november hun vrijwel volledig uitverkochte clubtour te starten in de Effenaar in Eindhoven. 

Foto: Sony Music

Geef een reactie