Mart Hoogkramer te gast op het Festival van de Ambiance

De voorbije maanden deed hij al wat kleinere optredens in Vlaanderen, maar als headliner het podium delen met zijn Vlaamse collega-topartiesten stond nog hoog op het verlanglijstje van de immens populaire 23-jarige Nederlandse volkartiest Mart Hoogkamer, die met ‘Ik ga zwemmen’ (in Bacardi lemon) momenteel een monsterhit scoort in de Lage Landen. Op zaterdag 4 december is Mart de absolute blikvanger op de 10de editie van het ‘Festival van de Ambiance’, dat opnieuw plaatsvindt in ’t Kuipke Gent. Ook De Romeo’s, Christoff, Willy Sommers, Lindsay, Yves Segers, Johan Veugelers, Laura Lynn en Frans Duijts komen afgezakt naar de befaamde wielerpiste in het Gentse Citadelpark, waar er gedurende één avond en nacht zal worden meegezongen en gefeest. “De belangstelling is nu al groot. Het wordt een topeditie”, klinkt het bij organisator House of Entertainment. 
 

Omdat het nummer zo massaal en gelijktijdig werd gedeeld in Nederland én België, was Mart Hoogkamer met zijn monsterhit ‘Ik ga zwemmen onlangs gedurende één dag ‘de populairste artiest ter wereld’. Ondertussen werd de gigantisch aanstekelijke meezinger al meer dan 12 miljoen keer gestreamd op Spotify en scoorde de videoclip, waarin de sympathieke volkszanger zich op het water royaal laat omringen door een ronddobberende massa, op YouTube al meer dan 4,5 miljoen views. De nog maar 23-jarige Mart Hoogkamer is niet alleen met zijn indrukwekkend getatoeëerde lichaam een opvallende verschijning, ook met zijn impossante, unieke stemgeluid gooit hij hoge ogen. De jongeman, die dweept met de muziek van zijn inspirerende grote voorbeeld André Hazes, stond vorige zomer ook al in de schijnwerpers . Toen ging zijn a capella-versie van Unchained Melody, die hij opnam op een Spaans strand, viraal en werd het filmpje op Facebook meer dan 61 miljoen keer bekeken. Het is dus die Mart Hoogkamer die op zaterdag 4 december 2021 dé blikvanger is op het 10de ‘Festival van de Ambiance’, dat opnieuw plaatsvindt in ’t Kuipke Gent. 

Het 10de ‘Festival van de Ambiance’ vindt plaats op zaterdag 4 december 2021 in ’t Kuipke Gent. Vanaf 20u00 kan je er terecht voor de optredens van Willy Sommers, De Romeo’s, Lindsay, Johan Veugelers, Yves Segers, Laura Lynn, Christoff, Frans Duijts en Mart Hoogkamer. Tickets, vanaf 28,50 euro (inclusief reservatiefee) via www.festivalvandeambiance.be 

Foto: Rosoriginal Photography

Geef een reactie