Het eerste Temptationkampvuur slaat in als een bom

De singles beslisten in de vorige aflevering dat Deborah en Wouter Temptation Island meteen moesten verlaten. We maakten kennis met Efrain en Aylin uit Rotterdam. Aylin sprak met Efrain af dat ze beiden niet te veel alcohol mogen drinken. Maar eens Efrain in de mannnenvilla toekomt, lijkt hij zich niet al te veel aan te trekken van deze afspraak.

Voor de vrouwen volgt er deze aflevering het allereerste kampvuur. Omdat de singles dit jaar belangrijk zijn dan ooit, krijgen ze de kans om in de villa mee te kijken naar de kampvuurbeelden die de vrouwelijke koppelhelften te zien krijgen. Julia, Aylin, Delphine en Donna krijgen het enorm moeilijk tijdens het zien van de eerste beelden bij het kampvuur. Bij Donna slaan de beelden in als een bom: “Hij maakt mij echt belachelijk, vent toch! Of het pijn doet? Die zet mij echt te kakken, sorry.” Donna is zo in shock dat ze de armband, die ze van Nico kreeg bij hun afscheid, richting het kampvuur gooit.

Temptation Island: Love or Leave, vrijdag om 20u35 op Play5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.