FLEDDY MELCULY and just niks for all

Fleddy Melculy heeft een nieuwe EP uitgebracht, nog geen anderhalf jaar na hun derde album SABBATH FLEDDY SABBATH. Een plaat geschreven tijdens de Corona-periode met de veelzeggende titel ‘…AND JUST NIKS FOR ALL’.

De EP bevat 8 volwaardige nieuwe tracks waaronder de reeds uitgebrachte singles ‘T-SHIRT VAN FLEDDY MELCULY’‘NIKS’‘FREDDIE’ en als bonustrack een cover van de nineties cultgroep Belgian Asociality.
 
Focustrack, en 4e single van de EP is single ‘BACKSTAGE’, geschreven tijdens de 2de (en beste) golf van de Coronapandemie. Het werd dringend tijd om aan de buitenwereld te laten weten dat de backstage op concerten totaal geen magische plaats is zoals de meesten denken, maar eerder een plaats waar verveling en spaghetti met kaas tot het hoogste level heersen. Fleddy legt dit in BACKSTAGE haarfijn uit en wilt zelf een deal maken met al wie absoluut in die backstage of op de guestlist wilt.

Dit najaar speelt Fleddy Melculy 30 concerten in de Benelux en vanaf februari 2022 volgen er 36 concerten als onderdeel van een Europese tour. Meer info: https://www.fleddymelculy.com/tour

Foto: Sony Music Belgium

Geef een reactie