Bert Gabriëls duikt in zijn boekenkast

Open Boek Grand Cru  is in Mechelen een klassieker in het culturele repertoire. Gastvrouw Greet Pluymers gaat ook het komende cultureel seizoen op zoek naar fijne heren of dames die een inkijk geven in hun boekenkast. Ook muziek speelt een prominente rol. De centrale gast mag zelf een muzikant voorstellen, of we verrassen met onbekend talent.

Vlaamse stand-upcomedian Bert Gabriëls is aan beurt op 20 Februari 2022. Bert studeerde rechten en heeft een bachelor filosofie. Hij werkte tien jaar als jurist bij de Antwerpse Dienst voor Vreemdelingenzaken en nadien onder andere bij de Dienst Integratie Antwerpen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, advocatenkantoor Verstrepen & Chabot en voor het Vlaams Minderhedencentrum. Maar de meesten kennen hem als acteur en stand-up comedian en de laatste jaren ook van zijn eindejaarsconference.

Na de voorstelling krijg je van ons het befaamde lijstje met al dat geserveerde lekkers, begeleid door een zondags aperitiefje.

Meer info kan u bekomen op:
Comedian Bert Gabriëls – Cultuurcentrum Mechelen

Foto: Johannes Vande Voorde

Geef een reactie