Eén brok Adrenalina van De Romeo’s

De Romeo’s hebben hun langverwachte, nieuwe single ‘Adrenaline’ gelanceerd. Chris, Davy en Gunther schreven het nummer samen met Rutger Kanis en Jeroen Russchen, die ook zorgden voor een nieuw Romeo’s-geluid. Door de oppompende beat, het catchy refrein en de verfrissende sound is ‘Adrenalina’ een absolute oorwurm. “’Adrenalina’ is inderdaad de perfecte single waarmee we iedereen op een positieve manier duidelijk willen maken dat we terug kunnen gaan feesten, meezingen, dansen en ons vooral goed amuseren. Ja, wij hebben die adrenaline ontzettend hard gemist, maar ondertussen zijn onze batterijen goed opgeladen en staan we als drie jonge veulens weer klaar om te gaan knallen”. In het najaar staan er nog heel wat optredens op het programma, waaronder een uitgebreide doortocht op Het Schlagerfestival in de Hasseltse Ethias Arena. 

Foto: House of Entertainment.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.