Elien Van Den Meersschaut naar Miss Fashion 2022-finale

‘Mijn Miss Fashion-avontuur begon allemaal tijdens een uitstapje met vriendinnen’, vertelt de 26-jarige verkoopster Elien Van Den Meersschaut uit Zevergem. ‘Tijdens een gezellig avondje uit waren we over Miss Fashion aan het spreken. En omdat ik nu 26 jaar ben, werd het een nu-of-nooitverhaal voor mij. Deelnemen aan een Missverkiezing was altijd al een kinderdroom. Nu bij Miss Fashion krijg ik de kans om me ten volle te laten openbloeien. Ik wilde deze kans ook met beide handen grijpen. Stiekem hoop ik er ook op dat ik door deze wedstrijd de kans krijg om mijn fotoshoots wat verder uit te bouwen. Toen ik me inschreef was ik na een lange periode terug single. Enkele weken nadat ik mijn contract had getekend, leerde ik mijn huidige vriend Bram kennen. Bram steunt mij enorm in mijn Miss Fashion-avontuur en is zeker en vast het beste vriendje dat ik mij kon wensen. Mijn vriend en ik zijn beiden vrij ambitieus.’

Pink Ribbon
Tijdens haar campagne verliest Elien het goede doel niet uit het oog. ‘Ik wil tijdens mijn Miss Fashion-campagne de organisatie van Pink Ribbon steunen. Mijn mama en mijn oma zijn genezen van kanker.  Daarom vind ik het dan ook heel belangrijk dat er onderzoek gedaan kan worden naar nieuwere technologieën. Ik steun deze actie door flowerboxen te verkopen. Wat kan je vinden in zo een box? Een steunkaart om mij te steunen in mijn Miss Fashion verhaal, alsook een strikje van Pink Ribbon. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop wordt geschonken aan Pink Ribbon. In deze wedstrijd is het niet verplicht om het goede doel te steunen. Maar ik heb zelf wel het initiatief genomen om dit wel te doen.’

Lingeriezaak
In het dagelijkse leven werkt Elien in een Gentse lingeriezaak. ‘Het is niet eenvoudig om alles gecombineerd te krijgen. Daarom tracht ik zo goed mogelijk alles in te plannen. Tijdens mijn pauze op het werk probeer ik alles al voor te bereiden. Zodat ik in de avond naar radio zenders toe kan of met de juiste contactpersonen in contact kan geraken om mijn persmapje te vervolledigen.’  

Top 10-plek
Elien heeft haar ambitie duidelijk afgelijnd.  ‘Miss Fashion is een wedstrijd, die  niet om het uiterlijke maar wel om het innerlijke draait. Daarom hoop ik ook op een fraaie top 10-plek. Weet je … ik gun iedereen de winst. Stuk voor stuk zijn alle meisjes uniek op hun eigen manier. Ze verdienen het allemaal even hard.’

Foto: Glenn De Ryck

Een gedachte over “Elien Van Den Meersschaut naar Miss Fashion 2022-finale

Geef een reactie