Extra speeldagen voor musicalspektakel 1830

De revolutie tiert welig dezer dagen op het prachtige domein van Kasteel de Merode in Westerlo en ruime omstreken. Het verbluffende musicalspektakel ‘1830’ beroert duidelijk de zinnen en de overweldigende positieve geluiden van het publiek, zorgen voor een ware stormloop op tickets. Nadat producent Historalia nog voor aanvang van het openingsweekend tien dagen geleden, reeds twee extra data (3 en 4 september) aan het speelschema toevoegde, wordt er nu op 2 september nog een derde en allerlaatste extra voorstelling voorzien om aan de massale vraag te kunnen voldoen. 

Wie o.a. Lucas Van den Eynde (verzetsstrijder André), Nele Goossens (waardin Leonie) , Ruben Van Keer (Kapitein Vermeer), Keoni Blockx (Frédéric de Merode), Liesbeth Roose (Anna) en Guy Colinet (Koning Willem I) nog wil zien schitteren in deze indrukwekkende productie over het ontstaan van het koninkrijk België, aarzelt dus best niet te lang om tickets te bestellen! Tickets & info: www.1830.be 

Foto: Historalia

Geef een reactie