Temptation Island: Donna en Nico

Op Play5 kan je vanaf 27 augustus terecht voor het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Hierin geven twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels elkaar de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Of dat er iemand anders is die beter bij hen past. Donna en Nico, Delphine en Bert, Wouter en Julia & Koen en Deborah gaan de uitdaging aan. Maak kennis met Donna & Nico, één van de 2 Belgische koppels uit het gloednieuwe seizoen

Donna en Nico uit Rumst (BE)

De 26-jarige Donna en de 26-jarige Nico zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. In hun relatie namen ze samen al grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich soms aan de jaloerse houding van Donna, hij voelt soms wat wantrouwen. Op Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat het wantrouwen van Donna niet nodig is en testen ze of ze écht de ware zijn voor elkaar.

Foto: Play5

Geef een reactie