Frimout speelt op 29 augustus uniek concert met Steve Willaert en de Cappaert-zusjes

De voorbije maanden was de Nederlandstalige band Frimout niet van de radio te slaan met hun zomerse single ‘Eenzame Reiziger’. 3 maanden lang krijgt de single volop airplay op Radio2 en Joe Lage Landen. De clip bij de song haalt zelfs de tweede plaats in de Vlaamse Top 10 bij Ment. Ook in Nederland wordt de single opgepikt door verschillende radiostations. Dat resulteert weer in een goed gevulde agenda. Heel de zomer trekt de band doorheen Vlaanderen, met als sluitstuk een uniek concert op 29 augustus in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg.

Frimout komt naar je toe deze zomer!

Deze zomer komt Frimout naar je toe. Zo zijn ze onder meer te bewonderen op tal van leuke festivals zoals 7 augustus op Live a life in Stevoort, 12 augustus op de Paulusfeesten in Oostende, op 20 augustus op de Worstenfeesten in Vlimmeren, 26 augustus in Herentals en op 28 augustus op Raadshuisrock in Tremelo.

Eenzame Reiziger: uniek concert op 29 augustus

Als sluitstuk van hun zomertour gaat Frimout dit jaar een uniek ‘Eenzame Reiziger’ concert spelen in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Voor die gelegenheid krijgt de band versterking van het gerenommeerde strijkkwartet Nome d’Arte.

Tijdens het concert brengt Frimout hun allermooiste songs. Het wordt een avond vol (h)eerlijke popmuziek van eigen bodem.

Special guests: Steve Willaert en CAPPAERT

Op 29 augustus in CC Zwaneberg zullen ook enkele fantastische special guests hun opwachting maken. Topproducer Steve Willaert, de muzikale rechterhand van Will Tura en componist van oa de soundtrack van de musical 40-45, zal CAPPAERT begeleiden.

Annelies en Sarah Cappaert doen net als Frimout al jarenlang beroep op de producer -en arrangeurskunsten van Steve Willaert. Hun sfeervolle, gelaagde song vallen niet in een hokje onder te brengen. Maar het etiket ‘klasse’ mag er zonder blozen opgekleefd worden.

Stef Willems: “Onze producer Steve Willaert is één van de strafste arrangeurs in ons land, zeker als het gaat om muziekpartijen voor strijkers. Het was al lang een droom om met Frimout op te treden om zijn arrangementen met een echt strijkkwartet tot leven te brengen. We hebben in het verleden trouwens al vaker met gastmuzikanten gewerkt. Het leek me wel een goede match om voor de gelegenheid CAPPAERT ook een mini-concert te laten brengen. Annelies is een ontzettend gedreven songwriter die ik erg bewonder en die ook al jarenlang met onze producer Steve samenwerkt. De samenzang met haar zus zorgt altijd voor kippenvel. Ik ben er zeker van dat we de mensen een beklijvende muzikale avond zullen bezorgen.’

Tickets voor het concert ‘Eenzame Reiziger’ zijn vanaf nu te koop via

https://www.zwaneberg.be/e1939/frimout

Dit concert komt tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Website en sociale media

www.frimout-band.be

www.facebook.com/frimoutband

https://www.instagram.com/frimoutband/

copyright foto @Ymke Dirikx

Geef een reactie