Belle Perez in Beste Zangers

Vanaf 2 september kan je opnieuw kijken naar het populaire muziekprogramma ‘Beste Zangers’. Na Milow het afgelopen seizoen, zorgt het Nederlandse origineel van onze ‘Liefde voor Muziek’ met Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die deelneemt aan het programma. Naast Belle zijn ook Roel van Velzen, die bij ons scoorde met o.a. ‘Baby Get Higher’, Karsu, Joe Buck, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Time Bandits-frontman Alides Hidding van de partij. In het 14de seizoen zorgt Jan Smit opnieuw voor de omkadering en de begeleiding van het gezelschap, dat dit jaar het zonnige Ibiza verruilde voor een sfeervolle Zuid-Limburgse boerderij waar de zeven artiesten elkaars nummers verwerken in eigen versies.

Onder leiding van gastheer Jan Smit laten Roel van Velzen, KarsuJoe BuckBökkersAnneke van GiersbergenBelle Perez en Time Bandits-frontman Alides Hidding in het nieuwe seizoen zien en vooral horen wat zij aan muzikale kwaliteiten in huis hebben, en ontstaan er vast weer mooie verhalen op de bank. In de bekende knusse huiskamersfeer van het programma zingen, luisteren en kijken de artiesten naar elkaars mooie en vaak ontroerende optredens, onder begeleiding van de Marcel Fisser band. Het belooft weer een mooie editie te worden met muzikale verrassingen, ontroerende optredens en bijzondere momenten. Naast de talrijke verborgen muziekparels, zorgt het tv-programma nog steeds voor heel wat hits. Kijk maar naar Miss Montreal, die vorig seizoen in de Lage Landen een gouden nummer 1-hit scoorde met haar versie van de ‘Door de wind’-klassieker van Stef Bos en Ingeborg.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers, met Belle Perez, kan je vanaf 2 september op donderdagavond om 20u30 zien op de AVROTROS op NPO1.

Foto: AVROTROS

Geef een reactie