Suzan & Freek zijn ‘Onderweg naar Later’

Suzan & Freek hebben zojuist hun nieuwe single Onderweg Naar Later uitgebracht, de opvolger van hun inmiddels platina single Goud. Deze zomer spelen Suzan & Freek diverse uitverkochte shows op festivals en in openluchttheaters. In het najaar gaan ze op clubtour.

Onderweg Naar Later is de nieuwe single van Suzan & Freek. Het nummer gaat over de draad oppakken met iemand die je uit het oog verloren was, vertelt het duo: “Onderweg Naar Later gaat over iemand tegenkomen die je al heel lang niet hebt gezien of gesproken en dat je dan het gesprek zo weer kunt oppakken waar je ooit bent geëindigd. Alles voelt meteen vertrouwd – soms vertelt de stilte het meest. Over de titel zeggen Suzan & Freek: “De afgelopen anderhalf jaar lijkt wel één grote waas, de tijd vloog voorbij. Ineens beseften we ons dat we ‘onderweg naar later’ zijn.” 

Suzan & Freek kozen bewust voor een uptempo nummer. “De zomer staat voor de deur, alles gaat of is weer bijna open en we mogen weer optreden. Daar hoort een vrolijk nummer bij!” 

De vorige single Goud kwam in maart uit en is inmiddels platina. In juli en augustus spelen Suzan & Freek op diverse festivals en in openluchttheaters. In november en december gaan Suzan & Freek op clubtour door Nederland, voorafgegaan door twee shows in Antwerpen en Leuven (België). Tourdata en tickets vind je hier.

Foto: Sony Music

Geef een reactie