Arthur Lewis en Gerben Tuerlinckx willen feesten

Aanstaande vrijdag eindigen de examens. Dit is meteen ook het ideale moment waarop de 20-jarige dj/producer Arthur Lewis en de 19-jarige social media-content creator  Gerben Tuerlinckx hun ‘Ik wil feesten!’-bommetje droppen. Naast de solo-activiteit van Arthur komt daar, vanaf nu nog een nieuwe duo bij dat hij vormt met de razend populaire influencer en content creator Gerben Tuerlinckx, goed voor 198.000 volgers op TikTok en meer dan 12 miljoen likes. Gerben leerde Arthur begin dit jaar kennen. Uit hun vriendschap ontstond er een nieuw duo, dat meteen ‘Ik wil feesten!’ meteen hét anthem voor na de examens en tijdens de bevrijdingsfeesten dropt.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.