75 jaar Yvan Guilini : nieuwe single en verjaardagsspecial

Een taart met 75 kaarsjes. Dat is wat instrumentalist Yvan Guilini (‘Winter Memories’, ‘Romantica’, ‘Jet Fly Me To Japan’) uitblaast voor zijn verjaardag. Met een smoesje werd de sympathieke West-Vlaming door presentator Herbert Verhaeghe naar de studio’s van MENT gelokt voor een heuse verjaardagsspecial. Tussen 10u00 en 12u00 wordt die nu zondag 30 mei uitgezonden op televisie. Samen met toetsenist Tars Lootens, boezemvriend Chris De Brakeleer, Bruggeling Ricky Gordon en de Brugse schepen van cultuur Nico Blontrock haalt Yvan in ‘Herbert’ mooie herinneringen en anekdotes op. Ook blikt hij terug op zijn indrukwekkende muzikale carrière en zijn wereldhit ‘Winter Memories’. Yvan stelt die dag ook ‘Happiness’ voor, zijn nieuwe zomersingle die je terugvindt op zijn recent verschenen album ‘Music Forever’. 

Foto: Daniel Bouckhout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.