IANTHE is wie ze is

Ianthe Tavernier brengt op vrijdag 28 mei als IANTHE haar debuutsingle ‘Ik ben wie ik ben’ uit. De veelzijdige actrice, zangeres, presentatrice, influencer en onderneemster zorgt daarbij meteen voor een primeur, want haar méér dan 100.000 Instagramvolgers zullen de bijhorende clip stapsgewijs kunnen ontdekken aan de hand van meerdere Instagram Stories. “Aanstaande vrijdag verschijnt mijn Nederpop debuutsingle. Vanaf komende maandag kan je op mijn Instagram Stories, telkens in blokjes van 15 seconden, kennismaken met het nummer. Ja, het zijn aparte beelden en in sommige frames zijn er zelfs wat TikTok-moves geslopen. Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het inderdaad de eerste keer is dat er in Vlaanderen iemand op deze manier een nieuwe release voorstelt”, zegt IANTHE enthousiast. 
 
Ik ben wie ik ben
Een nummer met een dubbele gelaagdheid, zo kan je de debuutsingle ‘Ik ben wie ik ben’ van IANTHE het best omschrijven. De zangeres schreef het nummer met muzikant en songwriter Tom Lodewyckx (Laura Tesoro), die samen met Yannick Fonderie (Natalia, Clouseau) ook tekende voor de productie. “De song klinkt inderdaad als een statement. Ik denk dat we allemaal wel voorbeelden kennen van mensen die zich in het dagelijkse leven anders voordoen dan wie ze werkelijk zijn. Het lijkt wel alsof we met z’n allen streven naar een ideaalbeeld, omdat dit vanuit de maatschappij precies een beetje wordt opgedragen of verwacht. Met ‘Ik ben wie ik ben’ wil ik dat voor een deel ontkrachten. Je kan als je wil gewoon zijn wie je wil zijn. Je hoeft je ook niet altijd perfect te voelen of er prima uit te zien. Gewoon is ook ok”, zegt IANTHE oprecht. . 
 
IANTHE’s debuutsingle ‘Ik ben wie ik ben’ verschijnt vrijdag 28 mei digitaal op het label van House of Entertainment. Op de Instagrampagina van Ianthe kan je vanaf volgende week, in Stories-vorm, haar videoclip ontdekken. 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie