Louis Flion en Koen Crucke gaan helemaal koekoek

In België zijn de terrassen weer geopend, de avondklok is verdwenen en als we mogen steunen op de cijfers die we van de virologen doorkrijgen mag ons land stilletjes uitkijken naar een ‘iets normalere’ zomer. Het is nu dus reikhalzend uitkijken naar het EK-voetbal dat dichterbij komt. Daarvoor geeft Koen Crucke samen met Vlaanderens nieuwste partyfenomeen Louis Flion eind mei de aftrap want op 21 mei releasen zij hun EK-song ‘Helemaal Koekoek’.

Koen Crucke: “Ik ben compleet uit mijn comfortzone getreden. Ik heb in mijn carrière al heel veel mogen doen, maar me onderdompelen in de wereld van Louis Flion was volledig nieuw voor mij. Meer dan een jaar is hieraan gewerkt.”

Louis Flion: “Inderdaad, het idee dateert ergens begin 2020 toen ik terug kwam van mijn optredens in Andorra. Ik werd bij terugkomst in Vlaanderen geboekt voor heel wat EK-dorpen maar die zijn net als het EK zélf niet door gegaan.”

Koen Crucke: “Er mag al eens gelachen worden en gefeest! Dat zijn ook de ingrediënten van de EK-song die ik samen met Louis uitbreng. Die lijn wordt ook doorgetrokken in de videoclip. Ik val in herhaling als ik zeg dat ik dankbaar ben voor alles wat ik in mijn carrière al heb mogen doen, maar de aanpak van Louis Flion en zijn entourage is fenomenaal. Haast ongezien hoe professioneel dit jonge team te werk gaat. Dat is Hollywood in Vlaanderen (lacht).”

Foto: Louis Flion / Jo De Clercq

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.