Eefje De Visser releaset openingsnummer halve finale Songfestival

Eefje De Visser opende samen met breakdancer Redo de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. En nu brengt ze de langere versie van het openingsnummer uit, Golven.
 
De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival werd gisteravond in Ahoy’ in Rotterdam geopend door Eefje de Visser en breakdancer Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo.
De uitgebreide versie van het openingsnummer verschijnt vandaag. Eefje was in eerste instantie niet van plan om Golven uit te brengen, maar raakte tijdens het schrijven geïnspireerd om het Songfestival-nummer verder uit te bouwen, vertelt ze. 
 
Eefje: “Ik schreef de muziek van het eerste deel initieel voor de opening van het Songfestival, maar maakte er ook een hele song voor mijzelf van. Over het zoeken naar warmte en onbevangenheid in grillige tijden. Ik zocht naar synthesizer klanken die doen denken aan fonkelende sterren en een ruisende zee. Zo ontstond Golven.”
 
Golven is het tweede nieuwe nummer van Eefje de Visser sinds de release van haar album Bitterzoet in januari 2020. Vorige maand verscheen al de single Storm
 
Onlangs maakte Eefje bekend dat haar geplande najaarstour wordt verplaatst naar de lente van 2022, omdat ze in de herfst haar eerste kindje verwacht. Tijdens Lowlands op 20 augustus speelt Eefje haar laatste show van 2021. Bekijk hier de nieuwe data van de Bitterzoet Clubtour.

Foto: Chris Philippo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.