Rock the place met Ricardo Moreno & Vince

Na ‘Party Starter’, Clap Your Hands’ en ‘Get Crazy’, is de Nederlandse dj/producer Ricardo Moreno terug met de gloednieuwe knaller ‘Rock The Place’. Samen met zijn kameraad en jeugdheld Vince zet Ricardo de boel in lichterlaaie, want zijn ouderwetse stamper gaat erin als zoete koek. ‘Rock The Place’ is een krachtige, energieke song die veel power uitstraalt. Door de unieke combinatie van lekkere oldskool 90’s invloeden gemixt met een heerlijke beat en een sterke vocal, is dit dé track die elke postcorona party laat ontploffen. ‘Rock The Place’ is alweer een typische Ricardo Moreno-schijf, waar je in afwachting van een vet feestje met je vrienden nu al zin van krijgt om thuis de boel te verbouwen.

BN’ers 
Een leuk extraatje aan deze release is de toffe fitnessvideo die Ricardo Moreno en Vince opnamen in het Amsterdamse Vondelpark. In de bijhorende ‘Rock The Place’-video zie je hoe Bridget Maasland en The Darkraver zich in het zweet werken.

Rock The House’ van Ricardo Moreno en Vince verschijnt vrijdag 7 mei 2021 op ROQ ’ N ROLLA Music en is vanaf dan beschikbaar op alle digitale platformen.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.