Meimaand feestmaand voor DJ Lucki Luc en FM Goud

De populaire Truiense Feest DJ Lucki Luc keert na 20 jaar terug naar zijn oude liefde en gaat in mei opnieuw radio maken bij FM Goud. Het wordt een bijzondere samenwerking waarbij er heel wat auditieve confettikanonnen knallen in de radiostudio’s van het Peerse Bruegelhuis. Feest DJ Lucky Luc mixt en praat er vanaf vrijdag 7 mei 2021, tussen 19u00 en 20u00, de grootste feesthits aan elkaar en dat 4 weken op rij. “Het is een fantastische kans om op één van de grootste Limburgse radiostations mijn ding te mogen doen. Via mijn sociale media en die van het radiostation kunnen de luisteraars ook reageren en vooraf hun favoriete songs doorgeven, want zo interactief wordt het de komende weken. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in”, zegt Feest DJ Lucki Luc enthousiast.

Interactief
Ook Michel Vanderfeesten van FM Goud kijkt uit naar de bijzondere samenwerking. “Wie ons kent en volgt, weet dat we als zender staan voor feelgood-radio. Dat gevoel stralen onze dj’s en de muziek uit. Dat is waarom mensen ons waarderen. Dat merken we in deze bijzondere tijden, waar radio meer dan ooit een vaste vriend is geworden. In mei steken we nog een tandje bij en ruilen we ons ‘Fout Kwartiertje’ in voor een set van Feest DJ Lucki Luc. We verwelkomen hem met open armen in onze studio’s. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat het 4 feestelijke vrijdagavonden worden op antenne. In afwachting dat we straks weer bij elkaar komen om te feesten, zijn dit de perfecte muziekvitaminen. Dankzij onze radiostream kan iedereen ter wereld meeluisteren en gezellig meefeesten.

Voor de thema-uitzendingen kan iedereen vooraf zijn of haar verzoekjes doorsturen. “Als radiozender staan we graag dicht bij onze luisteraars en dat doen we ook tijdens de dj-sets van Feest DJ Lucki Luc. Via de Facebook- en Instagrampagina van FM Goud kan je van maandag tot vrijdag jouw favoriete nummers voor de uitzendingen van vrijdagavond doorsturen. Niet wachten, maar gewoon snel reageren en meedoen is de boodschap”, zegt Michel Vanderfeesten.

‘Feest DJ Lucki Luc’s roadshow’ is in mei elke vrijdagavond te horen op FM Goudtussen 19u00 en 20u00, maar ook te beluisteren via www.fmgoud.be en de Radioplayer-app. De uitzendingen starten op vrijdag 7 mei 2021. In de eerste aflevering staan de ‘Schlagerhits’ centraal. Vervolgens staat komen de ‘Après-skihits’ (14 mei), ‘De beste feestklassiekers’ (21 mei) én ‘De allerbeste 90’s-hits’ aan bod in de thema-uitzendingen.

Meer info over deze actie lees je terug op www.fmgoud.be.

Feest DJ Lucki Luc is exclusief te boeken bij House of Entertainment.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie