Gino Graus zingt voor jou een lied

Gino Graus bracht op 1 april zijn nieuwe single ‘Ik zing voor jou een lied’ uit in Nederland. Met de release van deze single kregen de fans, na het grote succes van ‘Dolores’, weer een knaller van formaat geserveerd. Met ‘Ik zing voor jou een lied’ hoopt de Nederlandse zanger uit ’s Hertogenbosch nu ook de harten van het Vlaamse publiek te veroveren.

Met deze single breekt er een nieuwe periode aan voor Gino. Om zijn carrière verder uit te kunnen bouwen, tekende hij een platencontract bij NRGY Music. “Ik ben erg blij dat de groep mensen waarmee ik al jarenlang heel prettig samenwerk, nu wordt uitgebreid met het team van NRGY Music, waardoor ik als artiest nog verder kan doorgroeien”, aldus Gino. Heel wat grote artiesten vonden hun weg al naar NRGY Music, waaronder René Froger, Gerard Joling en Frans Bauer.

Dat Gino het fantastisch vindt om in zijn videoclips meerdere personages te spelen, blijkt ook weer in de clip van ‘Ik zing voor jou een lied’, waarin hij maar liefst 10 verschillende rollen op grappige wijze voor zijn rekening neemt. “Ik vind het heel tof om diverse rollen te spelen. In mijn videoclip ‘Dolores’ speelde ik zowel een vrouw als een man. Langs mijn rechterkant ben ik volledig geschminkt als vrouw mét bijhorende jurk, terwijl ik tegelijkertijd als man te zien ben langs de linkerkant met hemdje en mooie broek”, zegt Gino met de glimlach.

Foto: Buzzard

Geef een reactie