Nick Kraft: ‘Ik ken perfect mijn grenzen op het vlak van alcohol.’

Een opmerkelijk gesprek in de badkamer deze middag in het Big Brotherhuis. En dat ging over alcohol. Eéntje waarbij de uitspraak ‘Drank is den duvel’ en ‘drink met mate en met maten’ niet ver om de hoek leunt.  ‘Ik ken mensen met een alcoholverslaving. Dat weegt enorm zwaar op hun privé-leven. Dat is een gruwelijk iets’, aldus Nick. ‘Ik wil zoiets nooit meemaken. Daarom dat ik ’s avonds als ik op stap ga mij heel vaak beperk tot een cola zero. Daar kan jij je ook op amuseren. Als ik te veel alcohol zou drinken, ga ik helemaal loco. En daar heb ik de dag nadien enorm veel spijt van. Daarom dat ik daar mijn grenzen perfect in ken.’

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.