Naomi: ‘Na mijn vertrek voelde ik me als een aangespoelde walvis.’

Naomi is te gast tijdens de Big Brotherliveshow Ze blikte terug op haar vertrek uit het programma. ‘Ik was heel fel bezig in het huis over wat er na zou komen. De eerste momenten in ‘de gewone coronawereld’  is dit enorm hard om te ervaren. Ik voelde me na het vertrek zoals een aangespoelde walvis. Het voelde heel raar aan om terug je normale leven op te vatten. Enkele dagen na mijn vertrek was ik ‘op mijn verjaardag’ zelfs trending op Twitter. Zo overweldigd was ik door de reacties en de ‘lieve wensen’. Nu één week later ben ik beetje bij beetje aan het landen en is alles zich wat aan het normaliseren is.’

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.