Op weg naar de Miss België-kroon?: Jennifer Felix (18, Kemmel)

Ook Kemmel zendt haar dochter uit naar de Miss België-finale van 31 maart 2021 in De Panne. De 18-jarige Jennifer Felix is in het dagelijkse leven een studente verpleegkunde. Nu droomt deze Westvlaamse schone er van om in de voetsporen van regerend Miss België Celine Van Ouytsel te treden. Is Jennifer op weg naar het Miss België-kroontje? Et antwoord kennen we weldra. ‘Deelnemen aan Miss België is een unieke kans, die ik met beide handen wil grijpen. Tenslotte sta ik woensdag maar mooi op het podium met mijn 32 medefinalisten. Uitverkoren worden uit meer dan 200 kandidaten voelt wel fijn in het diepste van mijn hart. Ik heb mijn uiterste best gedaan om te staan waar ik nu sta. Daar ben ik best wel trots op. Mijn mama was vroeger model. Nu ik ben geselecteerd voor de Miss België-finale, is ze enorm trots op mij. Ze vindt het fantastisch dat ik in haar voetsporen treed’, vertelt de inwoonster van Kemmel.

Verpleegkunde
In het dagdagelijkse leven zoekt Jennifer haar weg in de sociale sector.  De voorbije maanden heb ik best wel een zware periode achter de rug. Zo deed ik mijn stage in een rusthuis. Ik heb daar enkele mensen weten sterven aan COVID-19. Hieruit heb ik vooral geleerd dat gezondheid mijn allerhoogste goed is. Je moet van elk moment leren genieten. Dat is pas dubbel zo veel waard als je een goede gezondheid hebt. Daarom wil ik van elk mooi moment tijdens de finale genieten. Niet meer, niet minder.’

Positief in het leven
Jennifer voelt zich tijdens de Miss België-periode als mens gegroeid. ‘Op persoonlijkheidsvlak sta ik vooral op een positievere manier in mijn  schoenen. Ik ben socialer geworden. Ik ben niet zo verlegen als vroeger. Stuk voor stuk blijven dit mooie troeven om toekomstgericht iets moois uit te bouwen.’

Foto: Robin Vanneste

Geef een reactie