Gratis livestream van Pjotr

Met ‘Regendruppels’ en het heerlijke ‘Verliezen met jullie’, een single die hij vorig jaar uitbracht samen met Snelle en Okke Punt, is artiest Pjotr ook bekend in Vlaanderen. De prille twintiger verzorgde een tijdje geleden nog het voorprogramma van Snelle zijn theatertournee, waarmee hij ook te gast was in een uitverkocht Leuvens Depot. Pjotr was er ook bij toen Snelle de voorbije zomer enkele uitverkochte concerten gaf in het Pop-Up Theater van Studio 100. De eerste successen boekte Pjotr met ‘Zonneschijn’ en zijn EP ‘Goed nieuws’. Hij won de 3FM ‘Elevator Pitch’, waardoor hij mocht optreden op de 3FM Live Box. Door de vriendschap met Snelle was Pjotr de eerste artiest die op Snelle’s ‘Lieve Jongens’-platenlabel tekende. Naast de single ‘Verliezen met jullie’ bracht Pjotr het voorbije jaar het album ‘Kleine wereld’ uit. Op die plaat staat ook ‘Omgekeerde wereld’, een single die hij met Wudstik uitbracht. Pjotr is één van de nieuwe lichting aanstormende Nederlandse artiesten die het ook goed doen in Vlaanderen. We hebben al gehoord dat we binnenkort van hem nieuw materiaal mogen ontvangen. Als opwarmer kan je vanavond kijken naar zijn gratis livestream. Vanaf 20u00 kan je inloggen via https://www.musicstream.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.