Bommetje in Big Brotherhuis

Niets is wat het lijkt in het Big Brother huis en elke dag heeft een verrassende wending. De bewoners namen op oudejaarsdag hun intrek in het Big Brother huis in Amsterdam en zijn ondertussen al 74 dagen bezig aan het grootste experiment van hun leven.

Vanochtend kregen de bewoners in het Big Brother huis de optie om het huis te verlaten en naar huis te gaan met 15.000 euro uit de groepspot.

Big Brother: “Ik heb één keer 15.000 euro weg te geven uit de gezamelijke pot aan degene die bereid is vandaag mijn huis te verlaten.”

De groepspot bedraagt voorlopig 50.297,50 euro. Kiest er iemand voor het geld dan blijft er nog 35.297,50 euro euro over. Gaat er iemand het huis verlaten? Dit zie je dinsdag in een nieuwe aflevering van Big Brother.

Foto; Play4

Geef een reactie