Dj Zoey Hasselbaink: ‘Mezelf beter leren kennen in het Big Brotherhuis.’

Volgens Nick en MIchel was ze de meest tactische speler in het huis van grote broer. Maar haar tactiek heeft niet voor een verlengd verblijf gezorgd voor DJ Zoey Hasselbaink. Het is game over. In de studio bij Peter & Geraldine gaf ze achteraf een reactie. ‘Ik sta hier met een dubbel gevoel. De kijker heeft besloten dat ik naar huis moest. Om een reden die ik niet ken. Maar hoedanook heb ik mezelf beter leren kennen. Ik kan nu perfect omschrijven wie ik ben en waarvoor ik sta. Dat kon ik hiervoor een pak minder. Maar ik heb best een dapper en zorgzaam kantje in mezelf tijdens mijn verblijf ontdekt. En daar ben ik best trots op. Bovendien heb ik vrienden voor het leven gemaakt. Dit neemt niemand mij nog af.’

Foto: Play4

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.