Nick Kraft: ‘In de spiegel kijk ik bijna nooit.’

Opvallende onthulling van Nick Kraft tijdens de avondsessie van Big Brother. ‘Bij mij thuis heb ik bijna geen enkele spiegel hangen. Ik kijk er alleen in voor het hoogst noodzakelijke zoals het ‘scheren’ en ‘het ochtendtoilet’. Maar voor de rest zie ik er bijna nooit in. Op de foto sta ik zelden. Bij het DJ-werk heb ik wel een fanpose, waar ik een coole attitude aanneem. Of als ik de onnozele kan uithangen op een foto, doe ik dat heel graag.  Maar daar blijft het ook bij. Als ik vroeger persfoto’s moest laten nemen, was dat een van de verschrikkelijkste dagen van het jaar. Mijn vriendin is op dat vlak het tegenovergestelde van mij. Zij staat dan enorm graag op de foto. Maar ik sta daar vaak als een ‘gekkie’ op. Serieuze foto’s met mijn vriendin, heb ik bijna niet. Mijn DJ-pose kan ik daar niet meteen voor gebruiken (lacht).’

Foto: Play4

Geef een reactie