Er zit een muis in het Big Brotherhuis

Paniek bij enkele dames in het Big Brotherhuis. Na Jill en Nick heeft Julie ook een muis gespot. Vooral Liese en Zoey zijn niet happig op de aanwezigheid van hun nieuwe (mede)bewoner(s). ‘Ik vind muizen vieze beesten. Toen ik vroeg bij ons in de wei bij de kippen ging, zag ik soms een muis weglopen. Sindsdien heb ik ze niet graag. Ik heb er een schrik van gepakt’  Jill gooit nog wat olie op het vuur. ‘Je weet toch dat muizen nooit alleen komen. Ze houden graag familiefeesten. Oma, opa, kleinkinderen, neefjes, nichtjes .. Iedereen is aanwezig’. Liese blijft koppig volhouden. Ze wil dolgraag de aanwezigheid van het diertje bespreken met Big Brother.

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.