Nick Kraft: ‘Ik ben altijd het boereke van de Kempen gebleven.’

Michel en Nick zijn in de sauna aan het filosoferen over hoe het leven na Big Brother eruit zal zien. ‘Ik heb er echt geen idee van hoever het zal lopen’, vertelt Nick. ‘Maar één ding zie ik echt niet zitten. Ik ga niet in een VIP champagne zitten drinken. Laat mij feesten tussen de mensen. Daar ligt mij het hart het meest van al. Met de beide voetjes op de grond. Mensen kennen mij als de Kraft. Dat zal altijd zo blijven. Ik ben altijd het Boereke van de Kempen gebleven. Dat wil ik niet veranderen.

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.