The beautiful noise van Dirk Nyberg

Na zijn meer dan geslaagde debuutsingle ‘We zijn weg’ (2019) en opvolger ‘Cracklin’ Rosie’, zijn heerlijke cover van de Neil Diamond-classic uit 1970, grijpt zanger Dirk Nyberg voor zijn nieuwe single ‘Beautiful Noise’ terug naar het repertoire van één van zijn allergrootste idolen. Neil Diamond bracht dit nummer uit als derde single van zijn gelijknamige album uit 1976. In Amerika werd het geen grote hit maar in Europa, zeker in België en Nederland, des te meer. Het nummer past Dirk duidelijk als een jas en hij heeft een wel heel speciale reden om het nu uit te brengen, zo vertelt de Edegemse zanger:

“Een jaar geleden bijna… zolang ligt dit nummer al te wachten om los te laten op de wereld. Een wereld die in de afgelopen 365 dagen nooit gezien veranderd is en allicht nooit meer dezelfde zal zijn. Qua timing omdat mijn dochter Jolien Nyberg vandaag op 23 februari 18 jaar wordt. Normaal gezien een “mijlpaal” in het leven van een tiener. Nu echter puzzelen om er toch iets leuks van te maken. Daarom nu…en happy birthday Jolien!

“Als ik verder met dit nummer ook maar één iemand anders kan bewegen tot een lach of wat goede vibes, is mijn opzet geslaagd. Laat deze “Beautiful Noise’ voor jou de juiste energie brengen en de deur openzetten naar een wereld waarin we terug kunnen feesten en kunnen genieten van elkaars lach en knuffel. Geniet ervan zou ik zeggen, ik van mijn kant heb dat in ieder geval gedaan. “…It’s A Song That I Love and It Makes Me Feel Good…”Ik hoop voor iedereen hetzelfde!”

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie