Mijn vriend Rudy en ik

Onverwoestbaar … Onverstoorbaar. Zo kan je de innige band tussen Big Brother-kandidaat Nick Kraft en Rudy, de knotsgekke keukencamera uit het Big Brotherhuis noemen. Het inspireerde de keukenchef Nick tot een knotsgek idee. ‘Ik wil met de Rudy op de foto. Zulke vriendschappen maak je niet al te veel mee. Rudy, jongen, deze foto komt bij mij voor eeuwig en altijd op de kast te staan.’ Het resultaat van het kiekje tussen mens en technologie mag er best zijn. Mijn vriend Rudy en ik … Meer moet dat niet zijn. Zolang Ronny Retro niet jaloers is, kan voor ons veel.

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.