Te mooi om waar te zijn

Sinds zijn succesvolle debuutsingle ‘126’ in 2013 is Bert Van Renne niet meer weg te slaan van de radio en uit de Vlaamse hitparades. Als White Bird scoorde hij tal van top 10-hits en was hij met zijn catchy popsongs even vaak te horen op de radio als ronkende namen als Bazart en Clouseau. Dat hij nog niet die bekende kop heeft bij het grote publiek, stoort hem niet, zelf zegt de 33-jarige Gentse singer-songwriter daarover: “Die bekendheid hoeft voor mij niet per se, maar ik ben er zeker van dat iedere Vlaming mijn muziek al op de radio gehoord heeft en dat telt voor mij!” 

Sinds vorig jaar laat hij zijn alter ego White Bird voor wat het is en brengt Bert zijn nummers uit onder zijn eigen naam. De eerste single van 2021 is terug een productie van Tom Lodewycx (Clouseau, The Voice, Liefde voor muziek, …) en is wat er één die hij zelf omschrijft als een typische Bert Van Renne-plaat: een frisse hedendaagse popsong, een tekst die dicht bij de mensen staat, mét een catchy refrein!

‘Te mooi om waar te zijn’ gaat over een nieuwe liefde na de lockdown die…inderdaad, veel te mooi was om waar te zijn.

“Zomerhit heeft ervoor gezorgd dat ik de knop kon omdraaien en terug zin kreeg om graag te zien”, zo zegt Bert. “Dit resulteerde in nieuwe songs met een positieve boodschap, zoals ‘Te mooi om waar te zijn’. Geniet van wat op je pad komt en ga ervoor. Let love rule!”

Foto: Buzzard / House of Entertainment

Geef een reactie