Big Brother Nick: ‘Vissen … het geeft me rust.’

Een gesprek over stress tussen Big Brother-deelnemers Liese en Nick. Het krijgt soms bijzondere wendingen. Zeker de man behind Ronny Retro zijn visie over stress en zenuwen geeft. ‘Eerlijk gezegd heb ik weinig te maken met stress. Vraag me niet hoe het voelt. Want ik ken het niet goed. Als ik eens een heel drukke dag had, ga ik gewoon vissen. Dat brengt mij helemaal tot rust.’

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.