Once you Miss R3HAB

Met 56 releases het voorbije jaar is R3HAB nog steeds de 2de meest gestreamde Nederlandse dj/producer in het buitenland. Met goud in o.a. Italië, Frankrijk, Duitsland, platina in o.a. Nederland, Zweden, Oostenrijk, Noorwegen én goud en 3 keer platina in Zwitserland voor ‘All Around The World’ (LA LA LA), een track die hij in 2019 uitbracht met ‘A Touch of Class’, scoorde R3HAB een dikke hit. Ook bij ons werd de single goud en een stevige top 10-hit.

R3HAB, een Nederlander met Marrokkaanse roots, begon zijn carrière eind 2007. Met Hardwell produceerde hij ‘Mrskrstft’. Bij de platenfirma van Afrojack tekende hij zijn eerste platendeal en in 2010 scoorde hij met ‘Get Get Down’ zijn eerste voltreffer. Ondertussen is R3HAB een gevestigde naam in de internationale muziekwereld en ééntje die indrukwekkende cijfers kan voorleggen: 24 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, 6,7 miljoen volgers op Facebook2,4 miljoen op Instagram1,6 miljoen op YouTube en een 13de plek in de DJ Mag Top 100.

Ook voor R3HAB was 2020 een bijzonder jaar dat hij afsloot met ‘Ones You Miss’, een vette track die hij opdraagt aan iedereen die het leven voor anderen aangenaam maakt en kleur geeft, maar ook aan de mensen die hij graag ziet, maar door de pandemie al een tijdje moet missen.

Eind deze maand volgt er een nieuwe drop, maar eerst kan je lekker de benen strekken en dansen op ‘Ones You Miss’, een track die al meer dan 1,2 miljoen keer werd bekeken op YouTube. De hoge radio- en streamvriendelijkheid, een typisch kenmerk voor de muziek van R3HAB, zit daar ongetwijfeld voor iets tussen.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.