Big Brother-dames: ‘Michel is zoals een actieheld.’

Michel beroert de vrouwelijke hormonen in het huis. Dat bleek uit de dinsdagavonduitzending van Big Brother. ‘Wanneer je zijn gedrag in het huis ziet, is hij een typische marinier. Met zijn verhalen is hij zoals een ware actieheld. Maar dan in’t echt. Die man gaat ongelooflijk veel succes bij de vrouwen kennen, wanneer hij hier buiten is. Dan vind ik het wel cool dat ik hem persoonlijk ken’, aldus Naomi. Jill geeft op haar eigen manier commentaar: ‘Wanneer zo’n man elke dag door mijn straat rent, weet ik op welk tijdstip ik buiten op mijn krukje moet zitten.

Foto: VIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.