Hoe Tom Jones Right Said Fred werd in het Big Brotherhuis?

Zondag wordt Idols-tijd bij de vrienden van Big Brother. En dat levert tot heel veel onderlinge speculaties bij de kandidaten wie welk liedje gaat zingen? En dat levert soms hilarische momenten op. Toen de ‘populaire’ Michel zei dat Tom Jones bij hem een optie was op te zingen, reageerden de dames adrem.  ‘Dat is die zanger toch van I’m too sexy’ en ze begonnen spontaan I’m too sexy van Right Said Fred te zingen. Hoe de krullen van Tom Jones prompt de kale knikkers van Right Said Fred werden. De hormonen van het vrouwelijke gedeelte in het Big Brotherhuis slaan duidelijk op hol wanneer Michel in de buurt is.

Foto: VIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.