Femke Verschueren: van Junior Eurosong tot de telenovelle Lisa

Een opmerkelijke naam in de cast van de telenovelle Lisa is Femke Verschueren. Femke vertegenwoordigde België op het Junior Eurovisiesongfestival 2011 in JerevanArmenië. Ze won Junior Eurosong 2011, de nationale preselectie met het nummer Een kusje meer. Op het festival behaalde ze de zevende plaats met 64 punten. Junior Femkes worden groot. En nu laat ze zich zien in de Telenovelle Lisa als Zoë.

Zoë is de jongste dochter van de familie Danton, een internationaal gerenommeerde Vlaamse zakenfamilie die wereldwijd in cosmetica doet. Ze komt in ‘t Brouwhuis praktijkervaring opdoen. Tot ieders verbazing is ze geen verwend nest, maar een sympathiek en grappig meisje. Ze wordt een vriendin van Lisa (Tinne Oltmans).

Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Dat ontdekken de kijkers in de gloednieuwe telenovelle Lisa, die op maandag 25 januari om 20.40 met een extra lange aflevering start bij VTM en op VTM GO. Vanaf dinsdag 26 januari neemt Lisa op weekdagen om 18.20 de fakkel over van de heruitzendingen van Sara, dat gemiddeld 584.000 VTM-kijkers in de ban houdt en op zondag 24 januari zijn ontknoping kent met een dubbelaflevering.

Foto: DPG Media

 

Geef een reactie