Big Brother Theo heeft slaapproblemen

Big Brother Theo heeft last van … een tekort aan slaap. Dit vertelde hij aan tafel tegen zijn medebewoner Nick. ‘Ik heb op de 12 dagen Big Brother één nacht echt goed geslapen. De andere dagen kon ik mijn rust niet vinden En dat begint ik te voelen. In het begin had dit veel te maken met snurken. Maar daar steek ik het nu niet op. Een slaappil neem ik niet. Maar ik weet dat ik echt naar mijn rust snak. Anders begin ik te hyperventileren.”

Foto: Vier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.