Big Brother Zoey: ‘Eerste keer dat ik in Congo kwam, was als DJ’

SBS en RTL 5 brengen legendarisch tv-format Big Brother in 2021 terug in Vlaanderen en Nederland

Eén van de bekendste namen in het Big Brother is de Schaarbeekse DJ Zoey Hasselbaink. Zij was een van de drie nieuwkomers, die vorige week haar intrede nam na het vertrek van Ziko. In een gesprek met Liese en Jowi vertelde ze over haar Congolese roots. ‘Ik ben in België geboren. Het gekke is dat ik in mijn leven maar drie keer in Congo ben geweest. De eerste keer was als DJ om te draaien. Toen heeft mijn vader een klik in zijn hoofd gemaakt dat dit een job was waar ik mijn brood mee kon verdienen. Vooraf vond hij dat ik een echte job moest zoeken. Hij was overtuigd toen hij zag dat mijn vliegtuigtickets en mijn hotel werden betaald.”

Foto: VIER

Geef een reactie