Daar ben jij: een honderdvoudig muzikaal kerstcadeau van het Nederlandse theater

๐——๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ผ ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚. Meer bepaald: e๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป!

๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ž๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ! ๐—˜๐—ป ๐˜๐—ผ๐˜ ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ is de achterliggende boodschap.

In een tijd waarin we afstand moeten houden, elkaar geen handen mogen geven, laat staan knuffelen of omhelzen, gaat dit lied jรบist daarover. Want als het niet mag in het echt, laten we er dan in ieder geval over zingen en op deze manier iedereen die we lief hebben met deze song omarmen. Een lied dat nรญet gaat over corona of de crisis, dat nรญet gaat over dichte theaters en afgelaste voorstellingen. Maar dat gaat over hoop, over warmte, liefde en licht. Een lied zonder ego of arrogantie. Een positief lied. En bovenal: een vrolijk lied! Gezongen door meer dan 100 van de beste theaterartiesten die Nederland rijk is. Een bijzonder geluid in misschien wel de donkerste tijd in jaren.

๐——๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป:

Abel Leemans, Alexandra Alphenaar, Annefleur van den Berg, Annick Boer, Anouk Maas, Anouk van Nes, April Darby, Barbe van den Brand, Barry Beijer, Bรฉla Becht, Brandon Delagraentiss, Brecht van Arnhem, Brigitte Heitzer, Christanne de Bruijn, Danny Houtkooper, David van den Tempel, Dennis Willekens, Diederick Ensink, Diego Gonzรกlez-Clark, Doris Baaten, Eli ter Hart, Elindo Avastia, Ellis Broeksteeg, Emilio Moreno Arias, Erik Brey, Esmรฉe Dekker, Frank van Hengel, Frรฉdรฉrique Sluyterman van Loo, Ger Otte, Hilke Bierman, Hugo Haenen, Irene Kuiper, Iris Bakker, Jasper Caransa, Jasper Taconis, Jeffrey Italiaander, Jerrel Houtsnee, Jimi Hendrikse, Jochem Smit, Johnny Barendse, Jolijn Henneman, Jordan Roy, Jordy van Loon, Joris de Hoop, Julia Berendse, Julia Herfst, Karin Bos, Kelly van den Boogaard, Kok-Hwa Lie, Lisse Knaapen, Magtel de Laat, Maaike Widdershoven, Maarten Redeker, Maickel Leijenhorst, Marcel Visscher, Mariska van Kolck, Marjolein Teepen, Marjolijn Touw, Marleen van der Loo, Martijn Mulders, Martijn Noort, Martijn Smids, Martijn van Voskuijlen, Melise de Winter, Michael Muyderman, Mitch Blaauw, Mylรจne d’Anjou, Nandi van Beurden, Nyassa Alberta, Pamela Kroes, Pieter de Groot, Priscilla Knetemann, Remko Harms, Renรฉe de Gruijl, Rick Sessink, Rick van Stalle, Robin Hissink, Robin Smits, Robin van den Heuvel, Roos van Breukelen, Ruben Kuppens, Sabine Beens, Samantha de Water, Samir Hassan, Sandra Jonkman, Sanne Franssen, Sarah Cremers, Sjoerd Oomen, Sophia Wezer, Soraya Gerrits, Stanley Burleson, Steven Roox, Suzanne de Heij, Swen Overman, Tessa Suniva Van Tol, Theo Martijn Wever, Tineke Ogink, Victor Marinus, Wieneke Remmers, Willemijn Maandag, William Spaaij, Wouter Smeulders, Yoran de Bont, Zjon Smaal.

 

U kan de clip bekijken via: Daar ben jij – YouTube

 

Tekst: ๐—”๐—น๐—น๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—•๐—น๐—ผ๐—บ

Muziek: ๐—ฆ๐—ฎ๐—บ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป

Arrangementen/MD: ๐——๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ธ ๐—˜๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ธ

Tompet: ๐—ฃ๐—ฎ๐˜€๐—ฐ๐—ฎ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ

Trombone: ๐—ฅ๐—ผ๐—ป ๐—”๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€

Bas: ๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐˜† ๐—๐—ฎ๐—ป๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป

Drums: ๐—ช๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป

Vocal recordings en mix: ๐—›๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐—ฅ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ถ๐—ป

Studio: ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฆ๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ผ’๐˜€

Advies: ๐—™๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜€

Setdressing: ๐—๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ต๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป

Camera: ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ

Publiciteit: ๐—ฅ๐—ผ๐˜†๐—ฎ๐—น ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€, ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ผ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—ป

Digitale distributie: ๐—ช๐—  ๐——๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€

Tolk gebarentaal: ๐— ๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ผ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐—ผ๐—ธ

Advies vertaling gebarentaal: ๐— ๐—ถ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—น๐—ธ, ๐—ฆ๐˜‚๐˜‡๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ ๐—ญ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€

Productie: ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—–๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ป๐˜€

Met dank aan: ๐—œ๐—ป๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ, ๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น ๐—•๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ธ-๐—›๐—ผ๐—น๐—น, ๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐—ต๐˜‚๐—บ, ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ ๐—ช๐—ถ๐—น๐—บ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—›๐—ผ๐—ฒ๐˜€

Een idee van: ๐—–๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜€, De Theater BV

www.daarbenjij.nl

Foto: De theater BV

 

 

Geef een reactie