Kerstmagie uitgesteld naar 2021

Met spijt in het hart, maar met het nodige begrip voor de opgelegde maatregelen en hoop op betere tijden, wordt deze editie van ‘Kerstmagie’ (De Nacht van de Twinkelings), die van start zou gaan op zaterdag 5 december in de verschillende kastelen, uitgesteld naar 2021. Producent Historalia en de lokale organisaties hebben zich dag en nacht ingespannen om het evenement volledig coronaproof te maken, om hun toeschouwers te kunnen ontvangen in alle veiligheid en iedereen een betoverende voorstelling aan te bieden in deze moeilijke tijd. De officiële besluiten van de verschillende provincies en lokale besturen die tot een verbod op de organisatie van het evenement leiden, creëren echter een situatie van overmacht. Hierdoor zijn ze genoodzaakt om ‘Kerstmagie’ uit te stellen naar december 2021. De beslissing is hard, maar werd genomen met een hoger doel voor ogen en we hopen dan ook op jullie begrip.  

Alle voorstellingen werden naar corresponderende data van het jaar 2021 verplaatst. Ticketkopers ontvingen reeds verdere instructies voor de omboeking van hun tickets via mail.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.