No One Knows … Henri PFR

Belgische DJ / producer Henri PFR is helemaal terug met gloednieuwe single ‘No One Knows’. Voor deze aanstekelijke track werkte hij samen met Canadese producer Famba en Zwitserse zangeres Chiara Castelli. Het resultaat is een heerlijk dansbaar popnummer met zwoele grooves en een catchy refrein waar iedereen het dit najaar ongetwijfeld wat warmer van zal krijgen.

Beide artiesten drukten de afgelopen jaren al hun stempel op de internationale dance scene met een indrukwekkend aantal dance tracks en deze collab betekent voor hen dan ook een nieuw momentum. ‘No One Knows’ begint met zachte vocals van zangeres Chiara Castelli en glijdt verder in een uiterst meezingbaar refrein vooraleer een electro house groove de boel in beweging zet.

Henri PFR en Famba hebben hun productie skills perfect op elkaar afgestemd, met zowel een punchy baslijn als heerlijke synths, warme strijkers en galmeffecten om een coole, ruime sfeer te creëren. Het is een vintage popsong dankzij het aanstekelijke refrein en lyrics die verwoorden hoe we liefde ervaren. Maar dankzij de twee producers heeft het nummer ook de flow en energie van een dance track, die mensen van over heel de wereld zal doen glimlachen en bewegen.

“We hebben ‘No One Knows’ iets meer dan een jaar geleden in Amsterdam geproducet. Er was zo’n goede vibe in de studio dat de melodie van het nummer al op een paar uur tijd klaar was. Het is iets meer electro dan wat ik normaal gezien doe, maar ik ben ontzettend trots om deze kant van mij te tonen! Ik ben zo blij dat ik deze track eindelijk kan uitbrengen. De melodie zit al zo lang in mijn hoofd dat ik niet kan wachten om het met de hele wereld te delen!”, vertelt Henri PFR.

Foto: Vlad VDK

Geef een reactie