Kara Verfaillie says yes to …

Door de grote gezondheidscrisis, waarin we nu vertoeven, heeft de Miss Benelux Beauty-finale een revolutionair karakter gekregen. In barre coronatijden wist organisatrice Yana Parmentier-Leman er een eigen virale touch aan te geven. Eén van de finalisten, die boordevol ambitie zit om  een uitstekend eindschot in deze wedstrijd af te leveren is Kara Verfailile. Een jonge vrouw met een opmerkelijke droom. ‘Ik zit in mijn derde jaar eventmanagement. Mijn grote droom is om later mijn weg te vinden als weddingplanner. Dit is een job, die al heel mijn leven tot mijn verbeelding spreekt.  Ik ben een beetje geïnspireerd door het huwelijksgeluk van mijn ouders. Zij zijn al meer dan twintig jaar lang heel gelukkig samen. En ja, hun verhaal inspireert een trotse dochter.   Mijn geloof in de eeuwige liefde is enorm groot. Mijn droom blijft om ‘yes’ te zeggen in een mooie dress tegen mijn prins op het witte paard. De passie gaat echter stukken verder. Ik wil mensen maar al te graag helpen om hen de mooiste dag van hun leven te bezorgen. In Amerika is ‘weddingplanning’ booming business. Vele van de Amerikaanse trends zetten zich ook door naar het Europese vasteland. Daarom hoop ik ook op dit bootje te springen.”

Brandweer, politie of Miss
“Kleine jongens hebben een fascinatie om later brandweerman of politieagent te worden”, gaat Kara verder. “Bij mij was dit vooral om prinses te worden. Maar omdat ik niet afkomstig ben uit een koninklijke familie, kreeg ik een grote fascinatie voor Missverkiezingen. Ik volg het heel hard op de voet. Zowel nationaal als internationaal.  Miss World, Miss Universe .. Je mag me alles vragen. Mensen waarderen het wanneer je de nodige kennis hebt van een materie. Dat wil ik maar al te graag over deze wereld hebben. Ik vind het fascinerend om te zien hoe organisatrice Yana zich inzet om toch evenementieel er iets van te maken in barre Coronatijden. Als toekomstige eventplanner is het misschien een ‘foutje van de fabriek’ dat ik daar heel veel aandacht aan schenk. Met je ogen kan je heel veel leren. Het is mooi om te zien hoe zij als een leeuwin vecht om haar finale te redden.”


Promotie vanuit je kot
Het is niet de eerste keer dat Kara zich waagt aan een Missenavontuur. Maar in volle Coronatijd is het toch nét dat tikkeltje anders. “En toch … misreken je er niet aan. Met een gezonde dosis creativiteit kom je heel ver. In vergelijking met de vorige campagne moest ik een switch in mijn hoofd maken. Maar zelfs vanuit je kot kan je nog heel wat promo voeren. Via sociale media, via de telefoon …. Wie hard werkt, komt echt wel tot een oplossing.”

 

Foto: collectie Kara Verfaillie

Geef een reactie