Milow brengt First Day Of My Life uit

Deze lente bracht Milow het nummer ‘Whatever It Takes’ uit, dat al meer dan 5,6 miljoen keer beluisterd is op Spotify en meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer stond in de airplay top 5 in Duitsland & Vlaanderen en top 20 in Zwitserland & Oostenrijk.

Vandaag stelt hij zijn nieuwe single voor: ‘First Day Of My Life’! Milow bezingt de onzekerheid van het menselijk bestaan en het verlangen naar de welbekende rots in de branding. Zijn talent voor pakkende melodieën en een hedendaagse sound is ook in deze track onmiskenbaar.

Het liedje is de titelsong voor de Duitse kinderfilm ‘Lauras Stern’. De film is een nieuwe bioscoopbewerking van kinderfilmklassieker ‘Laura’s Star’, naar de boekenreeks van Klaus Baumgart.

De single ‘First Day Of My Life’ is het eerste nieuwe liedje van Milow na zijn deelname aan het succesvolle programma ‘Beste Zangers’. In deze Nederlandse versie van ‘Liefde Voor Muziek’ nam hij ondermeer nummers van Suzan & Freek en Stef Bos onder handen.

Fotobron: Sony Music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.