Winterland Hasselt slaat één jaar over

Vrijdag kondigde de federale regering strengere maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus en werd er beslist om allerlei grote kerst- en winterhappenings dit jaar definitief te schrappen. Concreet wil dat zeggen dat er ook geen 13de editie komt van Winterland Hasselt, dat normaal van 20 november tot 6 januari zou plaatsgevonden hebben op het Kolonel Dusartplein. “Gezien de huidige situatie waarbij het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames exponentieel stijgt, hebben we alle begrip voor de regeringsbeslissing. Desalniettemin is het een enorme teleurstelling voor de organisatie, de deelnemers, leveranciers en niet te vergeten de vele trouwe bezoekers van het evenement. We kijken nu al hoopvol uit naar Winterland Hasselt 2021 en een nieuwe editie, waarin we sterker dan ooit zullen terugkomen. Ondertussen hebben we ook al aangegeven dat we onze volledige medewerking verlenen aan veilige, kleinschalige alternatieven die de stad Hasselt overweegt”, zegt Winterland Hasselt-organisator Maurice Schoenmaeckers.

Foto: Winterland Hasselt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.