De schuur van Snelle en Ronnie Flex

Een positieve, warme uptempo-song, zo kan je ‘In de schuur’ het best omschrijven en het is meteen ook de nieuwe single van Snelle, die hiervoor samenwerkt met Ronnie Flex. In het nummer vertellen Snelle en Ronnie hoe hun verhalen begonnen zijn vanuit hun respectievelijke schuurtje en zolderkamer, waar ze met hard werken erin geslaagd zijn om hun dromen waar te maken. Op deze manier willen ze hun talrijke volgers en de luisteraars extra aansporen en motiveren om hetzelfde te doen voor hun succes en vooral ook gefocust te blijven. Door het catchy gehalte is ‘In de schuur’ een echte oorwurm die je niet meer uit je hoofd krijgt. Snelle kent Ronnie Flex al jaren: “Toen ik nog op de Herman Brood Academie zat, was hij een schoolvoorbeeld van hoe het moest. Ik ben een echte Ronnie-fan en ben dan ook super blij dat we voor dit liedje opnieuw konden samenwerken.” ‘In De Schuur’ komt uit op het ROQ ‘N Rolla Music-label en is overal beschikbaar. Samen met de release verschijnt er ook een spraakmakende videoclip waar het fenomeen en de 22-jarige Boer Ayoub een glansrol in heeft. 

Ook in deze bijzondere tijden reigt Snelle de successen aan elkaar en groeit zijn hitrepertoire zienderogen. Na de monsterhits ‘Reünie’, ‘Smoorverliefd’ en ‘Lippenstift’ scoorde Snelle de voorbije maanden met ‘Kleur’ en ‘De overkant’, een nummer dat hij uitbracht met Suzan & Freek. De man die de voorbije zomer 3 uitverkochte concerten gaf in het Studio 100 Pop-Up Theater en die op 8 mei zal schitteren in de al maanden uitverkochte Lotto Arena, is inmiddels ook in Vlaanderen uitgegroeid tot een vaste waarde. Met ‘In de schuur’, een nummer dat hij opnam met Ronnie Flex, zorgt Snelle voor een bijzonder lichtpuntje. “Ronnie en ik zijn qua muzikale keuzes die we maken in de studio echte broeders. Ik ben zo trots op deze samenwerking, want uit al mijn demo’s van het afgelopen jaar is dit het liedje wat ik echt steeds weer opzet om te luisteren!”. Ook Ronnie, de man die ook bij ons een monsterhit scoorde met ‘Drank & Drugs’, is laaiend enthousiast en bevestigt de ervaring: “Ik had direct een goede klik met Snelle in de studio. We hebben 3 liedjes gemaakt inmiddels, maar deze springt er echt uit en het klopt helemaal. Ik ben bijzonder blij en nieuwsgierig wat er met deze release gaat gebeuren.

Boer Ayoub

Naast Ronnie Flex en Snelle, die voor de gelegenheid in de video te zien is als hockey-speler, is de glansrol in de videoclip van ‘In de schuur’ weggelegd voor de 22-jarige Boer Ayoub, die naar eigen zeggen de enige Nederlandse boer is met Marrokkaanse roots. Na een interview met NH Nieuws ging hij meteen viraal en won hij de harten van vele Nederlanders. Zonder twijfel geeft Boer Ayoub extra uitstraling aan de clip.

De nieuwe single ‘In de schuur’ van Snelle en Ronnie Flex verscheen op het ROQ ’N ROLLA Music-label en is vanaf nu overal digitaal beschikbaar.

Foto: House of Entertainment / ROQ’N’ROLLA Music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.